tel. 06 24 12 03 17

Diensten & Activiteiten

home   »   diensten

Van Gastel tuinen en bestrating streeft naar overleg en samenwerking om ervoor te zorgen dat u heerlijk kunt genieten van uw tuin. De wensen van u als klant en open overleg over uw tuin staan centraal.

Aanleg

U kunt terecht bij van Gastel tuinen en bestrating voor de volgende werkzaamheden:
• Grondwerk
• Straatwerk
• Schuttingen
• Gazons: gras inzaaien, graszoden, kunstgras
• Vijvers
• Beplantingen
• Houtconstructies: plaatsen van tuinhuis, maken van een poortdeur, vlonders

Het kan ook zo zijn dat u een bepaald gedeelte van uw tuin wilt renoveren.
Er kunnen bestaande delen behouden blijven of worden hergebruikt.

Onderhoud

Het onderhoud van uw tuin is een blijvend en terugkerend gebeuren. U kunt van Gastel tuinen en bestrating benaderen om eenmalig of periodiek uw tuinonderhoud uit te laten voeren. Ik bespreek graag samen met u het gewenste onderhoud.

U kunt terecht voor allerlei onderhoudswerkzaamheden maar ook een najaars – en of voorjaarsbeurt behoren tot de mogelijkheden. Hierbij wordt in het voor- en najaar onderhoud gepleegd, bestaande uit het snoeien van heesters en bomen, ruimen van afgevallen blad en het onkruid vrij maken van uw tuin. Maar ook als u graag zelf actief bent in de tuin, help ik u graag met gespecialiseerde karweien zoals bijvoorbeeld boomverzorging of snoeiwerkzaamheden.

Bestrating

Het aanleggen van bestrating is ook een onderdeel voor van Gastel tuinen en bestrating. Het straatwerk wat ik voor u kan leveren varieert van het aanleggen van een terras, een paadje om het huis tot het aanleggen van grotere oppervlaktes.

Vijveraanleg

Een vijver kan op verschillende manieren worden aangelegd. De vijver komt het meest tot zijn recht als het aansluit bij de inrichting van uw tuin. Een vijver vraagt veel onderhoud, zowel in de winter als in de zomer. Van Gastel tuinen en bestrating is u hierbij graag van dienst.

Contact

Peter van Gastel
tel. 06 24 12 03 17
info@vangasteltuinen.nl